För att fullfölja en order i nätbutiken, oktanol.se, måste du godkänna detta köpeavtal. Läs mer om våra köpvillkor under rubriken Köpinformation.

Nedan följer en sammanställning av våra köpvillkor, leveransvillkor, betalningsvillkor och vår integritetspolicy.

Köpinformation

Vid beställning träffas avtal om köp när ni väljer att bekräfta ert köp i kassan genom att klicka på slutför köp. En orderbekräftelse kommer då att skickas till er angivna epostadress. Beställda produkter förblir Oktanol.se’s egendom till dess de till fullo är betalda.

Vid uppenbara felaktigheter, som till exempel fel pris, tryckfel med mera, förbehåller vi oss rätten att korrigera felet i efterhand. Om ni inte är nöjda med vår korrigering har ni självfallet rätt att avboka er order. Vi förbehåller oss också rätten att inte genomföra en beställning i de fall varan är slut i lager.

Säljare

Shervin Finance Invest AB
Organisationsnummer: 559005-9589
VAT-nummer (momsregistreringsnummer): SE559005958901

Adress:
Oktanol.se
Shervin Finance Invest AB
Hasselvägen 27
437 42 Lindome, Sverige

Kontakt:
support@oktanol.se

Betalningsvillkor

Priser

Priser i butiken visas inklusive moms.

Privatkund som bor inom EU betalar svensk moms.

Beställning och betalning

Beställning kan endast göras via vår nätbutik, om inte särskild överenskommelse ingåtts. Vi reserverar oss för slutförsäljning. Om den slutsålda artikeln redan är betald kommer Shervin Finance Invest AB att återbetala snarast möjligt.

I nätbutiken gäller endast förskottsbetalning. När du lagt en order får du en orderbekräftelse med betalningsuppgifter via epost. Varorna skickas när vi registrerat din betalning.

Varorna reserveras i en vecka, men om ingen inbetalning registrerats inom denna tid annulleras ordern. Kontakta oss om du önskar förlängd reservationstid, så att ordern inte annulleras.

Klarna

Vi använder Klarnas betalväxel.

Leveransvillkor

Leverans

Leverans sker via Postnord och postas, på vardagar, inom 24 timmar efter det att vi har registrerat er betalning. Postens leveranstider, inrikes, är vanligtvis 1-3 dagar. Vi (Oktanol.se) tar inte ansvar för förseningar som står utom vår kontroll. Vi (Oktanol.se) tar inte ansvar för om en leverans försvinner efter det att vi har skickat iväg den.

Om försändelsen returneras på grund av att du registrerat felaktiga uppgifter, tar vi ut en avgift som täcker de extra omkostnader som uppkommer.

Fraktkostnad

För leverans inom Sverige kan fraktavgift tillkomma. Frakt tillkommer för leverans till övriga länder i Europa, samt eventuell tullavgift. För närvarande skickar vi inte till länder utanför Europa. Exakta fraktkostnader visas på din order i kassan.

Retur

Ångerrätt

Du kan alltid ändra dig även om du redan lagt en order, för varorna skickas inte förrän du fullföljt med betalning. Vi är i så fall tacksamma om du tar bort din order eller meddelar oss att du vill annullera ordern. Men även om du inte meddelat oss kommer ordern annulleras av oss ifall din betalning inte kommer inom en vecka.

Om du ändrar dig efter att du betalat och mottagit varan har du som är privatperson alltid ångerrätt enligt Distansavtalslagen (2005:59), vilken gäller i 14 dagar från mottagandet av varan. Du står då själv för returkostnaderna. Om varan återkommer till oss oskadad och oanvänd återbetalar vi hela summan (dock ej eventuella fraktkostnader). Har varans kvalitet försämrats på grund av kundens hantering eller bristfällig returförpackning görs avdrag motsvarande varans värdeminskning. Kontakta oss alltid före eventuell retur. Företag har endast ångerrätt om det ingåtts särskild överenskommelse om detta.

Returadress:
Oktanol.se
Shervin Finance Invest AB
Hasselvägen 27
437 42 Lindome, Sverige

Kontakt:
support@oktanol.se

Reklamation

Om din produkt är skadad vid leveranstillfället måste detta anmälas omgående till vår support@oktanol.se.

Efter ni reklamerat varan och skickat tillbaka den till oss, kommer vi att ombesörja en ny leverans kostnadsfritt för er så att du får en felfri produkt. Porto och utgifter för retur av skadad vara står kunden för.

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Returadress:
Oktanol.se
Shervin Finance Invest AB
Hasselvägen 27
437 42 Lindome, Sverige

Kontakt:
support@oktanol.se

Integritetspolicy

Personuppgifter och dataskyddsförordningen

Köpeavtalet innebär att du samtycker till att vi sparar dina personuppgifter; namn, postadress, telefon och epost, och för företagare även firmanamn. Kontaktuppgifterna används för att kunna sköta levererans av varor, kontakta dig vid behov, skicka information och erbjudanden. Vi hanterar alla dessa uppgifter enligt Dataskyddsförordningen och vi delar inte/säljer inte någon information till tredje part.

Vi skapar inga kundkonton vid köp.

Du har rätt att när som helst, utan förklaring och utan kostnad, avsäga dig informationsutskick via epost från oss.

Du har rätt att, en gång per år, kostnadsfritt få besked om vilka personuppgifter om dig som behandlas och hur dessa används. Då lämnar du en skriftligt undertecknad ansökan till personuppgiftsansvarig som överlämnar uppgifterna till dig gratis. Du har också rätt att begära att uppgifter rättas eller raderas.

Personuppgiftsansvarig: Shervin Finance Invest AB (559005-9589)
Personuppgiftsombud: Kasper Josefsson

Läs mer om vår integritetspolicy här.

Ändring i köpeavtal

Detta köpeavtal gäller tills vidare, men kan ändras av Oktanol.se. Efter kundens beställning kan Oktanol.se inte ändra villkoren för den aktuella beställningen.

Vill du vara säker på att ha kvar gällande avtal för just er order, rekommenderar vi att ni sparar denna text.